KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

SIKA WEBINÁR SOROZAT - Novemberi időpontok

Tudjuk, hogy amikor gyorsan kell jó döntést hozni, az információdömping inkább hátrány, mint előny. A szakembereknek egyre nehezebb a dolguk a rájuk zúduló információk rendszerezése, kiszűrése miatt, egyre nehezebb megkülönböztetni a hasznosat a feleslegestől.

Ezért a SIKA AKADÉMIA keretében, online bemutatók, webinárok formájában bemutatjuk a gyakoribb tervezési, kivitelezési munkák során tapasztalt „elcsúszási pontokat” és ezekre a kényes pontokra gyakorlati megoldásokat javaslunk.

A Sika Akadémiával a közhelyek helyett az innovációra helyezve a hangsúlyt a napi rutinba azonnal beépíthető, aktuális információkkal látjuk el.

A sorozat keretében például olyan kérdésekre is választ kaphatunk, mint, hogy:

 1. Miért és hogyan alkalmaznak szénszálas megerősítő rendszereket az eddig elterjedt acélszerkezetekkel szemben a nyugati országokban. Tűzvédelmi szempontból a szénszálas megoldás mennyiben előnyösebb?
 2. Milyen előnyöket biztosítanak az új, környezetbarát Sika betonjavító rendszerek a hagyományos betonjavító habarcsokkal szemben?
 3. Mit takar az új generációs, kétszeresen visszatapadó, alépítményi mechanizmussal működő vízszigetelő megoldás? Hogyan sikerült a Sika fejlesztő mérnökeinek összeházasítani a mechanikai vízszigetelő tapadást a vegyi tapadással?
 4. Mi az innovatív válasz az időjárási körülmények gyors változása közepette az egyre magasabb épületeknél a az intenzív szélterhelésre. Miért szükséges ma már az újfajta indukciós megfogatási mód a műanyag tetőszigeteléseknél?

Tekintse meg a SIKA AKADÉMIA soron következő online előadásait, regisztráljon könnyen, egyszerűen!

 1. Kattints a kiválasztott webinár-bemutató melletti linkre
 2. A megnyíló regisztrációs oldalon nyomd meg a „REGISTER” gombot.
 3. Írd be keresztnevedet a „ FIRST NAME” négyzetbe, családi nevedet a „FAMILY NAME” négyzetbe és az email címedet a megfelelő helyre. Ezek után jelöld be azt, hogy kivitelező vagy vagy szakember, vagy érdeklődő építkező, felújító. Majd nyomjd meg a „SUBMIT” gombot. Ezzel email formájában vissza tudjuk igazolni regisztrációdat.
 4. A regisztrációt követően a megadott email címre megkapod a visszaigazolást/megerősítést, illetve emlékeztető emailt is az esemény előtt.
 5. A kapott emailben található zöld JOIN EVENT gombra kattintva megnyílik egy böngésző ablak a regisztrált adataiddal kitöltve, ahol a kék JOIN NOW gombra kattintva tudod megnyitni az eseményt, amennyiben az elkezdődött.
 6. Amennyiben a böngésződ nem indítja el a webex alkalmazást, kattints a kékkel kiemelt "run a temporary aplication" felíratra, amelynek segítségével letöltődik a webex.exe file. Ezután a böngésződ bal alsó sarkában kattints rá az exe filera, és a felugró ablakban a "FUTTATÁS" gombra. Ezek után a felugró webex ablakban kattints a "JOIN" gombra.
 7. Mielőtt a webinar előadást élőben látná, a webex alkalmazást futtatnia kell (run webex.exe), vagy a böngészőből csatlakoznia (join from browser).

SIKA AKADÉMIA WEBINÁR SOROZAT – „TERVEZÉSI HIBÁK” ÉS INNOVATÍV SIKA MEGOLDÁSOK A VÍZSZIGETELÉSI RENDSZEREKTŐL A PADLÓRENDSZEREKIG

A SIKA őszi webinár-sorozatának keretében öt rendkívül érdekes területen látja el a tervezőket a napi tervezési munkába beépíthető, aktuális információkkal.

 
Decorative Comfortfloor of Medicus

SIKA COMFORTFLOOR PADLÓRENDSZEREK

2020. 11. 17. 14:00
 

Szeretne további témákban is innovatív javaslatokat kapni? Ossza meg véleményét velünk, tegyen javaslatot további előadásokra, bemutatókra!

 

Lezajlott események

SikaProof® A+ waterproofing membrane folded to show yellow surface

SIKA VÍZSZIGETELÉS: SIKAPROOF A+ - AZ ÚJ GENERÁCIÓS VISSZATAPADÓ VÍZSZIGETELÉSI RENDSZER

2020. 10. 20. 14:00
Waterproofing membrane applied on a roof

SIKA TETŐSZIGETELÉS: SARNAWELD – INNOVATÍV INDUKCIÓS RÖGZÍTÉSI MEGOLDÁS LAPOSTETŐKHÖZ

2020. 10. 27. 14:00
Concrete ready for spraying

SIKA BETONTECHNOLÓGIA: BETON A LÁTHATATLAN ERŐ – KÜLÖNLEGESSÉGEK A BETONTECHNOLÓGIÁBAN

2020. 11. 03. 14:00

SIKA SZERKEZETMEGERŐSÍTŐ RENDSZEREK

2020. 11. 10. 14:00

Létrehozás időpontja: 2020-10-13 17:08:59
Utolsó módosítás időpontja: 2020-11-12 15:01:26
Cimkék: sika, akadémia; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 10019; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46233