KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

1125. Budapest, Diana u. 4

Tisztelt Kollégák!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az 1125. Budapest, Diana u. 4 szám alatti, XII. kerületi, Svábhegyi Jókai Mór Általános és Német Nemzetiségi Iskola (hrsz:9612/5) tetőhéjazat-cseréje és hőszigetelése tárgyában végeznék tervezési feladatot.

Kérem a Kollégákat, hogy amennyiben rendelkeznek információval az eredeti tervezőről, Orbán Jenőről, vagy az ő (fent leírt épülethez tartozó) szerzői jogainak örököséről, örököseiről, kérem keressenek meg.
Valamint amennyiben bárkinek- a tárgyi ingatlan kapcsán- a Közép Budai Tankerületi Központtal lezáratlan tervezési megbízása van, kérem keressen meg.
Köszönettel:
Láris Barnabás
építész

É 01-0294
barnabas.laris@gmail.com


Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő a Magyar Építész Kamara honlapján, vagy egyéb írott és elektronikus sajtótermékben a tervező felkutatására hirdetményt feladni, hogy az adott építészeti alkotás árva mű legyen. Amennyiben egy építészeti alkotás árva művé válik, nem azt jelenti, hogy a továbbiakban az alkotás vagy annak terve szabadon felhasználható. Felhasználási engedélyt – a tervező helyett – a fent leírtak szerint csak a SzTNH adhat.

Részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Létrehozás időpontja: 2021-01-25 13:29:28
Utolsó módosítás időpontja: 2021-01-25 13:31:35
Cimkék: eredeti, tervező, keresés, budapest, xvii, budapest, diana; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 6931
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46389