KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kihirdették a budapesti Centrumkórházak tervpályázatának eredményét

A következő években 700 milliárd forint jut az egészségügyi ellátás színvonalának javítására. Ennek keretében három budapesti centrumkórház jön létre.
A beruházások között kiemelkedő lesz az újonnan épülő dél-budai intézmény, amely Európában is egyedülálló – mondta el Kásler Miklós miniszter az átadón.
 

DBC:
Ajánlatkérő: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (1125 Budapest, Diós árok 3.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Dél-budai Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335069 szám alatt jelent meg.

DPC:
Ajánlatkérő: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (1125 Budapest, Diós árok 3.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Dél-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335070 szám alatt jelent meg.

ÉPC:
Ajánlatkérő: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.)
A tervpályázati eljárás tárgya: Észak-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázat
Az eljárást megindító hirdetményre vonatkozó információ: A tervpályázati kiírást tartalmazó hirdetmény az Európai Unió Hivatalos Lapjában 2018. augusztus 1. napján 2018/S 146-335071 szám alatt jelent meg.

Eredményhirdetés

Helyszín: Duna Palota, Színházterem, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.
Időpont: 2018. december 14. napján 12:00 óra

Az eredményhirdetésen Füleky Zsolt helyettes államtitkár köszönti a megjelenteket és röviden ismerteti a vonatkozó megvalósítandó egészségügyi fejlesztéseket.

A Dél-budai Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Dr. Bedros J. Róbert adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 10. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Középülettervező Zártkörűen működő Részvénytársaság képviselőjének.
  • A megvételben részesült 25. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Torbáné Makkos Veronika képviselőjének.
  • A második díjban részesült 5. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Rutkai Pál András - egyéni vállalkozó egyéni vállalkozó képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 4. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó M-Teampannon Építészmérnöki Korlátolt Felelősségű Társaság képviselője a fent megjelölt helyen és időben nem jelent meg.
A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát – a fentiek szerint az első díjban részesült pályázó kivételével – átveszik.
A Dél-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Dr. Vályi-Nagy István adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 15. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Károlyi István egyéni vállalkozó képviselőjének.
  • A megvételben részesült 18. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Masszi Építész Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 3. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó ZDA-Zoboki Építésziroda Korlátolt Felelősségű Társaság képviselőjének.
A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát átveszik.
Az Észak-pesti Centrumkórház építészeti tervpályázata vonatkozásában a pályázóknak Kun Szabó István vezérőrnagy adja át a zárójelentés egy-egy példányát az alábbiak szerint:
  • A megvételben részesült 9. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Mediversum Kft. képviselőjének.
  • Az első díjban részesült 3. sorszámú pályamű vonatkozásában a pályázó Paulinyi-Reith & Partners Zrt. képviselőjének.

A díjazott és megvételben részesült pályázók képviselői a zárójelentés egy-egy példányát átveszik.

Zárójelentés megtekintése / letöltése Zárójelentés megtekintése / letöltése Zárójelentés megtekintése / letöltése

Letölthető dokumentum:

Eredményhirdetés jegyzőkönyv
 


Létrehozás időpontja: 2018-12-22 09:18:13
Utolsó módosítás időpontja: 2018-12-22 22:25:17
Cimkék: kórház, tervpályázat, ; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 13825
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45065