KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

COOL-LITE® KN 148 II RHAPSODY Saint-Gobain

A Saint-Gobain Group most bevezetett COOL-LITE® KN 148 II RHAPSODY elnevezésű új üvegterméke termékpalettáján belül a legmagasabb teljesítményt biztosítja hőátadási tényező tekintetében.

A terméket Délkelet-Európa autentikus tájképeinek eklektikája, a különböző kultúrák és korok stílusainak és hatásainak szintézise ihlette. A COOL-LITE® KN 148 II RHAPSODY üveget halvány elefántcsont árnyalata mellett, műszaki teljesítménye is más termékek fölé emeli, amely energiahatékony épületek kialakítását, valamint kellemes és komfortos beltéri környezet megteremtését teszi lehetővé.

Az új típusú üveg a COOL-LITE® KN termékcsalád tagja, örökölve ezen termékek kiváló teljesítménytényezőit, amelyek optimális élet- és használati funkciót biztosít beltéri vizuális és hőkomfort tekintetében. A KN 148 II RHAPSODY üveg kifejlesztésekor fontos szempont volt a kiváló szolár faktor által biztosított kellemes hőérzet, amely nyáron megfelelő hővédelmet szavatol, olyan fényáteresztő képesség mellett, amely a „vakító hatást” minimalizálja, mégis minőségi természetes megvilágítást tesz lehetővé. A piacon lévő többi hasonló termékhez képest a legmagasabb teljesítményű hőátbocsátási tényezővel rendelkezik, így télen kellemes környezetet és belső komfortot biztosít. Megfelelő választás mind modern lakóépületek, mind ipari, kereskedelmi és irodaépületek számára.

A Saint-Gobain termékei mindenhol megtalálhatóak, lakóterekben és a mindennapi életben; kényelmes megoldást, megfelelő teljesítményt és biztonságot nyújtanak, miközben megfelelnek az építkezések fenntarthatósága, az erőforrás-hatékonyság és az éghajlatváltozás kihívásainak. E felelősségteljes fejlesztési stratégia megvalósítása a Saint-Gobain „TEGYÜK OTTHONOSABBÁ A VILÁGOT” mottójának égisze alatt történik, összhangban azzal a céllal, hogy a világot minden egyes nap szebbé és fenntarthatóbb hellyé tegyük.

Bővebb információért vegye fel a Saint-Gobain Glass munkatársaival a kapcsolatot:
https://www.saint-gobain-glass.com/hubform/contact

 


Létrehozás időpontja: 2022-04-29 12:03:18
Utolsó módosítás időpontja: 2022-04-29 14:12:42
Cimkék: saint,gobain,cool-lite, rhapsody; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4404; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47012