KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

DECODE - The Space for ARTHITECTURE 2019

Augusztus 26-tól október 18-ig lehet pályázni a DECODE - The Space for ARTHITECTURE 2019 pályázatra. A DECODE egy egyedülálló pályázati és kiállítási lehetőség építészek, valamint vizuális és alkalmazott művészek számára, új kapcsolódási pontokat felfedezve és szorosabbra fűzve a társművészeti ágakat. A DECODE célja továbbá, hogy felhívja a figyelmet a gondolatok köré épülő alkotásra és ezáltal az értékteremtésre.  

A BORD Építész Stúdió idén ősszel másodszorra rendezi meg DECODE című kiállítását, amelyhez pályázat útján keresi kiállító partnereit építészet és vizuális, valamint alkalmazott művészetek területéről. A kiíró olyan pályázati anyagokat vár, amelyek egy-egy történet köré épülnek fel. A kiállítás célja, hogy megmutassa az egyes építészeti és művészeti projektek mögött meghúzódó történeteket és gondolatvilágot, melyek értékes, egyedi alkotássá emelik a műveket. 

Pályázhat minden 18-35 év közötti, magyar felsőfokú vagy művészeti intézményhez kötődő (ott tanulmányokat folytató, ösztöndíjas, gyakornok, illetve már végzett magyar vagy külföldi) építész vagy vizuális és alkalmazott művész (designer, képző-, ipar-, új média-, video- és fotóművész).  

A Kiíró csapatok pályázatát is befogadja, kimondottan üdvözli, ha a két pályázati kategóriából vegyes csapatok állnak össze és együtt indulnak. Vegyes csapatok esetén a pályamű csak egy, a csapat által választott kategóriába nevezhető.

Regisztrálni október 18-ig kell a decode@bordstudio.hu e-mail címen, a pályázatokat október 20-ig lehet a regisztrációra érkező válasz emailben ismertetett feltöltési útmutató szerint leadni. 

Letölthető tatalom:

Pályázat kiírás


Létrehozás időpontja: 2019-08-28 09:26:47
Utolsó módosítás időpontja: 2019-08-28 09:30:11
Cimkék: decode, pályázat, 2019; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9462
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45436