KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Drótfonatos paplanok háromszorosan tökéletesítve

Könnyebb munkavégzés a korszerűsítéseknek köszönhetően

Tisztelt Kollégák!

Három területen tökéletesítettük drótfonatos paplanjainkat azért, hogy könnyebbé tegyük munkáját. Engedjék meg, hogy bemutassuk ezen újdonságokat!

1./ Tökéletesebb kicsomagolás: az optimális szállítás érdekében termékeinket fólia zsákkal védjük, amely adott esetben lehetővé teszi a termék rövid idejű tárolását kültéren is. A tartós fólia zsák véd az időjárás viszontagságaitól, a hulladék gyűjtésére is alkalmas. A tekercs speciális perforációval ellátott csomagolása lehetővé teszi a gyors és precíz kicsomagolást.

2./ Tökéletesebb szállítás: a tekercsen található műanyag pánt feszesen tartja a terméket és megakadályozza kinyílását. A termék hordozása során szintén előnyös, segít a könnyebb mozgatásban. Ez az egyetlen felmerülő szemét a közvetlen beépítésnél, tehát az összes hulladék elfér a zsebben.

3./ Tökéletesebb felhelyezés: a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is sok mindenben javítottunk termékünkön. Észrevehetően kevesebb por képződik a termék kicsomagolásakor, ezáltal tisztább és kényelmesebb munkavégzést biztosít. Termékünk jelölését a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végezzük. A továbbfejlesztett tűzésnek köszönhetően nagyobb stabilitást, csökkentett kiporzást és egységes megjelenést értünk el. Mindkét végén meghosszabbítottuk a dróthálót a könnyebb felhelyezés érdekében (50 mm-es vastagságtól).


Knauf Insulation Kft.
2058 Budaörs, Gyár u. 2. Pf. 115.
Ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
info.hu@knaufinsulation.com
http://www.knaufinsulation.hu/


Létrehozás időpontja: 2014-10-29 18:54:44
Utolsó módosítás időpontja: 2014-10-29 18:54:44
Cimkék: knauf, insulation;
Megtekintések száma: 10185
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42381