KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Egy új irány – Egyedi igények alapján készült kerámiabútorok PVD technológiával ötvözve

A belső terek kialakítása során rengeteg lehetőségünk van a kreativitás kibontakoztatására és a személyre szabott tér megteremtésére. Éppen ezért az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a csempéből készült bútorok. Ezek nem csak stílusos és tartós lehetőségeket kínálnak, hanem sokoldalúságuk révén képesek a legkülönfélébb helyiségekben is megállni a helyüket.

Most önök elé tárjuk az általunk gyártott különféle bútoraink szépségét és előnyeit.

A csempék sokféle színben, mintázatban és méretben elérhetők, lehetővé téve számunkra, hogy a saját ízlésünknek megfelelően válasszuk ki kedvencünket. Már nem csak a fürdőszobában, de a konyhában is gyakran alkalmazzák a csempe munkalapokat és pultokat, amelyek ellenállnak a nedvességnek, és a természetes kövekkel ellentétben az idő múlásával is megtartják színüket, nem foltosodnak, nem karcosodnak és könnyen tisztán tarthatók. Az ilyen típusú bútorok nemcsak gyönyörűek, hanem rendkívül funkcionálisak is, így ideálisak a mindennapi használatra.

A kerámialapok kiváló választás mosdókhoz, asztallapokhoz, éjjeliszekrényekhez vagy akár polcokhoz is. Izgalmassá teszik a helyiséget, és egyediséget kölcsönöznek az enteriőrnek.

A csempék sokfélesége lehetővé teszi, hogy kísérletezzünk a színekkel és mintákkal, így egyedivé és személyre szabottá varázsoljuk otthonunkat.

Ha teljes összhangra vágyunk a fürdőszobában vagy a konyhában, válasszunk a padlólap vagy a csempe mellé ugyanolyan csempelapot a mosdóhoz, a pulthoz vagy az asztalunkhoz. Így lesz maximális az enteriőr!

A munkafolyamat során 5 tengelyes CNC hídfűrész gépünkkel mm pontos vágásokat/gérvágásokat végzünk, az így levágott csempedarabokat összeragasztjuk, és a tökéletesség elérése érdekében kézzel végezzük az utómunkálatokat.

Másik technológiánk a fémgőzölés, vagy PVD eljárás. Az általunk használt PVD ívionos eljárás egy olyan speciális bevonatolásos technológia, amelyet a NASA fejlesztett, és rendkívül erős tapadást és kopásállóságot biztosít a felületeknek. Ez a technológia előnyös tulajdonságai miatt egyre népszerűbbé válik a különböző iparágakban, beleértve az elektronikát, a fémmegmunkálást, vagy éppen a design ipart.

Fényes csillogást vagy matt hatást tudunk elérni bizonyos felületeken, attól függően, hogy az alap felületnek milyen a tulajdonsága (pl. fém, üveg, kerámia, és minden egyéb más felületen, ami ellenáll a 200-250 Celsius foknak). Az alábbi színeket tudjuk megvalósítani: arany, ezüst, rosegold, szürke, kék, szivárvány, lila, pezsgő szín. A kapott felület ellenállósága kiváló, mivel a leporlasztott fémionok magas vákuumon és magas hőmérsékleten belediffundálnak az alapul szolgáló felületbe. Ezt a technológiát használják a nagy csaptelepgyártók is.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=LzQjPu6w9fg

honlap: https://www.mediterrankeramia.hu/egyedi-butorok/

 


Galéria


Galéria


Létrehozás időpontja: 2023-07-13 15:26:44
Utolsó módosítás időpontja: 2023-07-18 16:27:56
Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 1581; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47614