KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Elegant ablakprofil: dizájn és funkcionalitás egyben

Nem lehetetlen küldetés olyan nyílászáróprofilt találni, amely remek műszaki paramétereket és megjelenésben is széles választékot kínál. A dizájndíjas Elegant család a gyártó innovációjának köszönhetően minden eddiginél energiahatékonyabb lett.

A karcsú, minimalista és modern megjelenésű Elegant profilcsalád nem véletlenül nyerte el egyszerre a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Design Díjat „terméktervezés” kategóriában. Keskeny, szögletes formája tökéletesen illeszkedik a fal síkjába, így a kivitelezése a nevéhez méltóan elegáns. Az ötvenféle dekor között minden elképzelés megtalálható, a faerezetmintáktól kezdve a vörös vagy antracit színen át az alumíniumborításig vagy éppen fémszemcsékkel gazdagított fóliáig.

A profilcsalád ráadásul még nagyszerűbb energiahatékonyságot biztosít. A hamarosan elérhető ThermoFibra hosszú üvegszál-merevítésű ablakprofil technológia kombinálható a Forthex termomerevítős ablaktokkal, feleslegessé téve az acélmerevítések használatát a profil belsejében. Így rendkívül stabil és alacsony hőátbocsátási tulajdonságokkal: 0,88 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik. Megfelelő üveg használatával pedig akár a passzív házakkal szemben támasztott elvárásoknak is eleget tesz.

A profilrendszer lehetővé teszi ragasztott üvegtechnológia alkalmazását, amellyel akár az átlagosnál nagyobb méretű – 2,5 méteres szárnyakkal rendelkező – ablakok is kialakíthatók.

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

További információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/


Létrehozás időpontja: 2021-04-12 07:42:16
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-12 07:44:46
Cimkék: elegant, deceuninck, cikk, pr; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 5360; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46476