KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Európai Hulladékcsökkentési Hét

Ezúton hívjuk fel a figyelmet a 2020. november 21-29. között megrendezendő Európai Hulladékcsökkentési hétre, amelynek célja a fenntartható erőforrás- és hulladékgazdálkodással kapcsolatos szemléletformáló tevékenységek megvalósítása egy teljes héten keresztül. Az idei Hét kiemelt témája a “láthatatlan hulladék”, vagyis a gyártási folyamatok során keletkező hatalmas mennyiségű hulladék. Mindenki tehet azért, hogy kevesebb ilyen hulladék keletkezzen, méghozzá elsősorban a vásárolt termékek életének meghosszabbításával, javítással, újrahasznosítással, használt termékek vásárlásával, bérléssel és megosztással.

Az érdeklődök az alábbi linken keresztül regisztrálhatnak 2020. november 13-án 10:00 óráig: https://hulladekcsokkentesihet2020.hu/

Jelentkezni olyan saját akcióötlettel lehet, amely a hulladékcsökkentés témaköréhez kapcsolódik (pl. információs kampány, rendezvény, kiállítás, bemutató, workshop, stb.).

A Héthez csatlakozók saját, helyi lehetőségeiket, körülményeiket felmérve valósíthatják meg és tehetik közkinccsé környezetkímélő, takarékosságot eredményező ötleteiket, annak érdekében, hogy azokat mások is megismerjék, hosszú távon bevésődjenek a mindennapi gyakorlatba. Az akciókhoz ötleteket lehet meríteni a korábbi évek tapasztalataiból, amelyek a honlapon megtalálhatóak. Egy pályázó több ötlettel is regisztrálhat a honlapon, a részleteket a csatolt pályázati felhívás tartalmazza.

Forrás: ITM
https://hulladekcsokkentesihet2020.hu/


Létrehozás időpontja: 2020-11-04 13:26:43
Utolsó módosítás időpontja: 2020-11-04 13:27:47
Cimkék: európai, hulladékcsökkentés, hét; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 6459
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46277