KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

GRAPHISOFT januári képzések

A GRAPHISOFT 2018 januárjában a következő, elsősorban építészeket célzó képzéseket hirdeti meg:

Az ARCHICAD 21 új funkciói

A képzés célja a korábbi és az új verzió közötti átmenet megkönnyítése a részt-vevők számára, megismerkedve az új verzió új funkcióival. Az egynapos képzés során a résztvevők mintafájlok segítségével, folyamatos tréneri felügyelet mellett megtanulják az új funkciók célszerű alkalmazását.

2018. január 9.

http://www.graphisoft.hu/archicad/esemeny/az-archicad-uj-funkcioi/

Alap OPEN BIM

Tele van a levegő varázsszavakkal: „Industry Foundation Classes” - „Modell-alapú szakági koordináció” - „BIM Collaboration Format”. Új szabványok bukkannak fel. Hogyan fordíthatjuk őket az építészi munka hasznára?

Képzésünk célja részletes áttekintést adni a résztvevőknek a mérnöki társszakmák közötti IFC-alapú adatcsere területén működő bevált jó gyakorlatokról. Az egynapos képzés során a résztvevők röviden megismerkednek az IFC elméleti hátterével, valamint számos gyakorlati munkafolyamatot bemutató példával.

2018. január 12.

http://www.graphisoft.hu/archicad/esemeny/alap-open-bim-kepzes/

 

BIM Menedzser

A BIM (Building Information Modeling – Épületinformációs Modellezés) de facto munkafolyamattá válása az építészeket is érinti. Az ezen a koncepción alapuló munka szoros együttműködést kíván minden résztvevőtől, amelyet a jól szervezett építészirodákban az ún. BIM menedzserek felügyelnek. A kétnapos képzés során a résztvevők megismerkednek a szerteágazó BIM menedzseri feladatokkal és munkamódszerekkel.

2018. január 18-19.

http://www.graphisoft.hu/archicad/esemeny/bim-menedzser-kepzes/


Létrehozás időpontja: 2017-12-13 21:56:46
Utolsó módosítás időpontja: 2017-12-13 21:58:44
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 10458
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44455