KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ismét lehet nevezni a nagy múltú építészeti pályázatra – indul az Év Homlokzata 2023

Tizenegyedik alkalommal hirdetik meg az Év Homlokzata pályázatot, amelynek célja a hazai építészet értékeinek felfedezése, elismerése és széles szakmai körben való bemutatása. A neves szakmai zsűri várja azon építészek és kivitelezők jelentkezését, akik az új vagy újonnan felújított homlokzatok megalkotásához Baumit termékeket használtak. Az építészeti megoldások kategóriánként egymillió forint nyereményért szállnak harcba.

Az egyik legrangosabb és legmagasabb díjazású építészeti megmérettetés alapítója és főtámogatója a Baumit. A nevezésre öt kategóriában van lehetőség: családi ház, társasház, középület, energetikai felújítás, műemlék felújítás. A pályázaton építészek és kivitelezők indulhatnak.

Az innovatív, kreatív, értékteremtő és megőrző, valamint a fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő homlokzatokat 2022. december 15-től lehet nevezni. A pályázat feltétele az épületek kialakításánál a Baumit által gyártott homlokzati termékek felhasználása. A beérkezett pályázatokat neves építészekből és szakértőkből álló, független szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által legjobbnak és legszebbnek vélt homlokzatok mellett az év második felében megtartandó közönségszavazás nyertese, valamint a Baumit ügyvezetői díj nyertese is külön elismerésben részesül majd.

A nevezéseket a www.evhomlokzata.hu felületen keresztül lehet benyújtani 2023. április 30-ig. További információ: evhomlokzata@baumit.hu.

 

 


Létrehozás időpontja: 2022-11-11 17:16:45
Utolsó módosítás időpontja: 2022-12-14 14:18:00
Cimkék: baumit, év, homlokzata, 2023; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 3316
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47326