KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ismét lehetőség nyílik elindulni gyakorló és leendő építészeknek, valamint tetőfedőknek a Terrán pályázatain

A zöld energia hasznosítása, valamint a megbízható, időtálló, esztétikus megjelenésű tető építése minőségi megoldásokat, alapanyagokat kíván.

Ma már nem kell kompromisszumokat kötni a technika javára, ha nemcsak hagyományos tetőfedésben, hanem szolár panelek felhelyezésében is gondolkodunk, hiszen a Generon napelemes tetőcserép egyszerre tölti be mindkét funkciót: energiát termel az otthon lakói számára, emellett a tetősíkba simulva szemet gyönyörködtető látványt nyújt, miközben a tető védelmi funkciója a teljes felületen tökéletesen biztosított.

Az innovatív technológiák azonban a hagyományos tetőfedésben is megjelennek, forma, szín, kialakítás, felületkezelés, teherbírás tekintetében egyre több fejlesztéssel, az építtetői és szakmai igényeknek megfelelő újításokkal találkozhatunk.  

Az Építész pályázatot a vállalat ezért a „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már a jelenben” és „Minőségi Terrán tetőrendszer az építészeti jövőképben” mottók égisze alatt indította útjára.

Az Építész hallgatói pályázat szintén a naprakész tetőre fókuszál a pályázók „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már ma” jelige szerint nyújthatják be alkotásaikat.

A Tetőfedő pályázattal a Terrán tetőcserepekkel igényesen megtervezett és szakszerűen kivitelezett épületek megismertetését és népszerűsítését támogatja a cég mind szakmai körökben, mind az építkezni szándékozókat megszólítva.

Pályázatokról bővebb információ és jelentkezési lehetőség az alábbi linkeken elérhető:

Hallgatóknak
Tetőfedőknek

Építészeknek


Létrehozás időpontja: 2021-09-28 19:47:18
Utolsó módosítás időpontja: 2021-10-01 09:10:45
Cimkék: terrán, tető, cserép, pályázat, zöld, energia; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 5717
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46702