KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kreatív tervezőszoftverek az építészek szolgálatában

Minden építésznek fontos, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tervezés folyamatából, valamint munkáját megnyerően tudja prezentálni. Legyen szó bármelyikről, ezekre a szoftverekre mindig számíthatunk!

Nem véletlenül a SketchUp az egyik legkedveltebb tervezőszoftver, hiszen megszámlálhatatlan kreatív funkcióval rendelkezik. Ezek közül említhetjük például az anyagkönyvtárat, ahol végtelen fajta minta és textúra közül válogathatunk, a tűpontos árnyékolást, vagy a rengeteg hasznos oktató panelt.

Prezentáláskor segítségünkre lehet az előnézeti ablak, mellyel a lehető legjobb szögből és megvilágítással mutathatjuk be terveinket. Ezenkívül panorámafelvételeket is készíthetünk, melyek szintén a jobb prezentálást segítik.

A valós idejű látványtervezés nagyágyúja a Lumion, mellyel gyönyörű videókat tudunk készíteni. A program egyik nagy előnye, hogy a felhasználóbarát környezetben más alkalmazásokban készült modelljeinket beillesztve azokat anyagozva, felöltöztetve, berendezve életre kelthetjük, bejárhatjuk, bemutathatjuk.

Ezzel a szoftverrel remekül lehet belső terek berendezéseit tervezni: rengeteg bútor, és egyéb elem található a programban, melyekkel terveinket a lehető legrészletesebben alakíthatjuk ki.

Végül pedig essen szó a triumvirátus utolsó tagjáról, az Autodeskről. Ennek a szoftverháznak a legnépszerűbb szoftvere az AutoCAD, mely innovatív 3D tervezési funkciójával rengeteg lehetőséget kínál.

A program egyik nagy előnye, hogy ezt használva a rajzok gyakorlatilag bármilyen platformon megtekinthetők, szerkeszthetők és létrehozhatók.

Szerezd be a világ vezető tervezőszoftvereit a Trans-Europe-tól és legyen a tervezés folyamata még könnyebb! Látogass el weboldalunkra!

További információ:
www.szoftver.hu
info@trans-europe.hu

Létrehozás időpontja: 2022-04-26 15:30:05
Utolsó módosítás időpontja: 2022-04-27 20:58:19
Cimkék: szoftver, tervező, építészek, autocad, autodesk, sketchup, lumion; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 3993; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47006