KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

LWC - a kötőanyag nélküli ömlesztett kőzetgyapot

Tisztelt Kollégák!

Jelen hírlevelünkben a speciálisan gépészeti célra előállított, ömlesztett kőzetgyapot termékünket mutatjuk be, amely az utóbbi időben hazánkban egyre nagyobb teret hódít.
Az LWC kötőanyag mentes, hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas nem éghető ömlesztett kőzetgyapot, amely kiválóan alkalmazható extrém alacsony: -150°C és magas: +800°C üzemi hőmérséklet között. Tűzvédelmi besorolása alapján a legbiztonságosabb kategóriába tartozik: A1-es termék!

Alkalmazási területe: a terméket elsősorban légtechnikai egységekhez, kazánokhoz, kemencékhez, hőcserélőkhöz és turbinák szigetelésére ajánljuk.

Előnyei:
- Lehetőségünk van szigetelni a nehezen megközelíthető vagy eltérő vastagságú helyeket is hőhíd mentesen, vágás nélkül.
- Gyors beépítést tesz lehetővé rugalmasságának és méretének köszönhetően.
- Kiválóan alkalmazkodik a különböző szerkezeti formákba.
- A terméket víztaszító réteggel láttuk el, így biztosítva ellenállását a levegőben található nedvesség felvétele ellen.
- Kémiailag semleges.

A termék PE zsákban kerül forgalomba, 10 kg/zsák kiszereléssel, amelynek köszönhetően mozgatása és tárolása egyszerű. A csomagoláson jól látható Knauf Insulation céglogó és címke van elhelyezve, utóbbi tartalmazza a termék alapvető jellemzőit. A termék AS minősítéssel rendelkezik, olvadáspontja 1000°C felett van.

Ha tervezőként, kivitelezőként, forgalmazóként regisztrálni szeretne adatbázisunkban, látogassa meg honlapunkat a www.knaufinsulationszigeteles.hu cím alatt!


Létrehozás időpontja: 2015-01-28 18:18:02
Utolsó módosítás időpontja: 2015-01-28 18:23:08
Cimkék: knauf, insulation; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 10668
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42585