KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Módosult a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat beadási határideje

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. június 10-i ülésén úgy döntött, hogy a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat 2. beadási határidejét 2021. szeptember 10-ére módosítja június 11-éről, mivel a koronavírus helyzet okozta leállások miatt a 2021. évi programok előkészítései láthatóan még nem kezdődtek meg.

A MÉK a költségvetésében a tagság részéről jelentkező, az építészetet, a kamarához tartozó szakterületeket (építészet, műemlékvédelem, belsőépítészet, táj- és kertépítészet, településtervezés, területrendezés, tűzvédelem) népszerűsítő, a szakmagyakorlást segítő, a szakmagyakorlók munkáját bemutató, dokumentáló, az építészek összetartozását erősítő szakmai feladatok megvalósítására egy hozzájárulási alapot hozott létre 2020. januárjától.

A felhasználási területnek, szakmai feladatnak az építész szakmát érintőnek – könyvkiadás, tanulmány készítés, rendezvény, kiállítás szervezés, szakmai díj stb. – kell lennie, amely szélesebb körű (regionális, országos) érdeklődésre tarthat számot. Kamarai szervezet vagy gazdasági társaság működtetésére ez a szakmai munkát biztosító keret nem használható fel, működési költségek, bérek nem fedezhetőek belőle.

A hozzájárulási alap kizárólag pályázat útján igényelhető. A hozzájárulásra pályázók köre:
a)    területi építész kamarai tagok,
b)    területi építész kamarák.

A pályázatokat legkésőbb 2021. december 1-ig kell megvalósítani.


Pályázati kiírás innen tölthető le.


MÉK Titkárság


Létrehozás időpontja: 2021-06-10 17:56:36
Utolsó módosítás időpontja: 2021-06-10 18:49:37
Cimkék: mék, elnökség, szakmai, programok, hozzájárulási; Beküldő: Dér Andrea
Megtekintések száma: 10915
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46553