KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

R+T Turkey, Redőnyök, kapuk és napvédelmi rendszerek

Redőnyök, kapuk és napvédelmi rendszerek ágazatának nemzetközi szakkiállítása

A három évente mindig februárban megrendezésre kerülő stuttgarti R+T (Rolladen und Türen) a világ vezető árnyékolástechnikai szakvására.
Az R+T-n minden megtalálható, ami a redőnyökkel, kapukkal és napvédelmi rendszerekkel kapcsolatos: a külső zsaluziáktól és a tűzvédelmi kapuktól kezdve egészen a biztonsági rendszerekig bezárólag.

Számos exportált ,,kistestvérével”, R + T Alliance összefoglaló néven találkozhatunk a nagyvilágban, mint pl. idén ősszel augusztusban a kínai Shenzhenben az R + T Asia, október közepén az USA-beli Charlotte-ban a Sun Shading Expo North America és október végén Istambulban az R+T Turkey szakkiállítással.

Ez utóbbi helyszíne az Istambul Expo Center vásárterület (az európai oldalon, az Atatürk nemzetközi repülőtér közelében).

A kétévenként népes nemzetközi látogatót vonzó isztambuli vásár három napján több mint 110 kiállító mutatja be portékáját 11.000 négyzetméteren a mintegy 5.000 látogatónak, potenciális vásárlónak, szakembernek. A kiállítás területe a járvány előtti időszakhoz képest megduplázódott. A 9-es és 10-es csarnok az elmúlt évek innovációit vonultatja fel, mely építészeknek, kivitelezőknek egyaránt hasznos információt nyújt.

A kiállítás fókuszában az energiahatékonyság, a kényelem és a biztonság áll.  Napjainkban kiemelkedően fontos a fenntartható fejlődés érdekében az energiahatékony napvédelem, illetve energiatárolás, mely jelentősen hozzájárul a költségek csökkentéséhez és a környezet védelméhez.

A rohamos ütemben fejlődő török gazdaság az “Urban Transformation Program” keretén belül 6,5 millió épület rekonstrukcióját fogja elvégezni, kiemelt szerepet tulajdonítva az árnyékolástechnikának és a biztonságos nyílászáróknak.
Többek között ez a program indikálja az R+T Turkey szakkiállítás megrendezését.

Ha látogatóként szeretne ott lenni, kérjük, forduljon a Messe Stuttgart magyarországi vásárképviseletéhez:

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
Seifert Ibolya
E-Mail: seifert@interpress.hu
Tel: (1) 302-7525, (06) 30-9321-657

 

További információk a kiállításról: www.rt-turkey.com


Létrehozás időpontja: 2022-09-22 18:40:56
Utolsó módosítás időpontja: 2022-09-22 18:46:21
Cimkék: turkey, r+t, redőny, rolo, kapu,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 3620; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47246