KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Saint-Gobain: 350 éves a világ vezető építőipari cégcsoportja

2015-ben ünnepli fennállásának 350. évfordulóját Magyarország vezető építőipari cégcsoportjának anyavállalata, a Saint-Gobain.

A cég története a XVII. századig nyúlik vissza: első megrendelése a versailles-i tükörterem elkészítése volt. A vállalatcsoport kiemelkedő technológiai szaktudását és innovációs munkáját jól mutatja, hogy forgalmazott termékeinek 20%-át az elmúlt öt évben fejlesztette.

A cégcsoport Magyarországon Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven, három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) van jelen az építőipari piacon. A vállalatcsoport további tagja a Saint-Gobain Autover, a Saint-Gobain Abrasives, valamint a Raab Karcher-hálózat és a Platform áruház. A vállalatcsoport tulajdonában van Magyarország első és egyetlen gipszkarton gyára.

Pierre-André de Chalendar, a Saint-Gobain elnök-vezérigazgatója az esemény kapcsán kiemelte: „Ez az évforduló jó lehetőség arra, hogy megmutassuk 350 éves folyamatos piaci jelenlét és innováció erejét: hosszú távra tervezünk és fókuszáltan működünk. Történetünk bizonyítja: olyan cég vagyunk, amely következetesen átlépi a határait és szembenéz a technológiai kihívásokkal. Meggyőződésünk, hogy számos okunk van bízni a jövőben is, ezért a jövőre és az innovációra koncentrálva ünnepeljük ezt a különleges évfordulót.”

A jubileumi rendezvénysorozat részeként a cégcsoport innovációs erejét szemléltető futurisztikus utazó pavilonok járják majd be a világot, elkészül egy, a cégcsoport történetét bemutató virtuális kiállítás, emellett okostelefonokra és tabletekre letölthető Word 350 nevű játékkal házakat építhetnek az érdeklődők. A cégcsoport közel 200 ezer munkatársa október 15-én ünnepli majd az évfordulót, melyhez hazánkban többek között számos rendezvény és a 350 év tiszteletére létrehozott szakmai díj is kapcsolódik majd.

Tekintsék meg születésnapi kisfilmünket is!

 


Létrehozás időpontja: 2015-03-04 18:11:45
Utolsó módosítás időpontja: 2015-03-04 18:11:45
Cimkék: Saint-Gobain, Rigips, Isover, Weber; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 12446
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42654