KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Stílusos nyílászárók minden igényre

Elegant – a Deceuninck díjnyertes profilrendszere

A Deceuninck Elegant névre hallgató profilrendszere méltán nyerte el a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Design Díjat „terméktervezés” kategóriában, hiszen eleget tesz a modern építészet által támasztott sokrétű elvárásnak, miközben remek technikai paramétereket és szigetelést kínál.

Az Elegant profilok jellemzője a karcsú, minimalista, modern dizájn, amely a PVC ablakok minden előnyével fel tudja venni akár a fa, akár az alumínium nyílászárók küllemét. Keskeny, szögletes formája illeszkedik a fal síkjába, így a kivitele valóban nagyon elegáns.

Amellett, hogy kitűnő technikai paramétereket és szigetelést kínál, a díjnyertes profilrendszer elérhető egyenes és vízvetős kivitelben is. Használható normál és rejtett vasalatokkal egyaránt, illetve a stabil univerzális acélmerevítőknek és a speciális ragasztott üveg technológiának köszönhetően a profilrendszer lehetővé teszi, hogy akár hatalmas ablakokat is kivitelezhessünk. Akár fokozott betörésvédelemmel ellátott biztonsági ablakokat is kivitelezhetünk velük. Így ez a termékcsalád rendkívül nagy teret ad a kreatív tervezéshez és az egyedi igényeknek való megfeleléshez.

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

Bővebb információ: https://Elegant.deceuninck.com/hu/


Létrehozás időpontja: 2020-07-21 17:20:44
Utolsó módosítás időpontja: 2020-07-27 11:53:22
Cimkék: deceuninck, profil,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7268; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46120