KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tematikus portállal segít a Terrán a tetőépítőknek

A Terrán Tetőtépítek tematikus oldala továbbfejlesztett formában jelentkezik a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása érdekében. 

A vírushelyzet szinte minden szektorban változásokat idézett elő, átrendeződtek a piacok. A vásárlói attitűd is átalakulóban van, több iparágban felülírva a várakozásokat. A Terrán a témában kutatást is végzett, amelynek eredményeként megmutatkozott, hogy a megkérdezettek 72,9%-a tervezett valamilyen jellegű „otthon projektet”,56,7% későbbre ütemezte a nagyobb volumenű megvalósítást vagy költség szinten hozott ésszerűbb döntéseket. Az optimalizálók meggondoltabban vásároltak, és a nagyobb befektetést igénylő munkákat inkább eltolták, ahogyan az óvatosabb halasztók is. A DIY szegmens 25,8%-ot tett ki, melynek tagjai egyébként sem bíztak volna meg szakembert a feladatok elvégzésével.

Bár az építőanyagok online beszerzése még gyerekcipőben jár, már látszik a nyitottság ebben a kérdésben is. A potenciális vevők számára a vásárlói és szakértői vélemények, valamint az anyagszükségletre vonatkozó információk a legfontosabbak.

A tetőcserépgyártó minden helyzetben a folyamatos fejlődés lehetőségét keresi, a vásárlók még magasabb szintű kiszolgálásra törekszik, ezért a korábbi Tetőtépítek site-ot egy olyan információs platformmá alakította át, ahol az építkezést, felújítást tervezők egyszerűen megtalálhatják a témában felmerülő összes kérdésre a válaszokat. A könnyedebb tartalmak, inspirációk, ötletek, szakértői anyagok iránytűként szolgálnak a döntéselőkészítéshez.

www.tetotepitek.hu


Létrehozás időpontja: 2020-11-25 14:23:34
Utolsó módosítás időpontja: 2020-11-25 14:24:41
Cimkék: tematikus, portál, segítség, terrán, tetőépítő; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7693; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46313