KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Vértessomló 606/5 helyrajzi szám

Tisztelt Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat, hogy a Vértessomló 606/5 helyrajzi számú telekre "Vértessomlói Ökoturisztikai Szállásprojekt" keretében a tervező irodánknak, a Domober Mérnöki Iroda Kft-nek és a tervezést megrendelő Imperity Professional Milano Kft-nek rendezetlen elszámolása van.

A tervezésre aláírt szerződésünk van, az elvégzett munkáról a megrendelő a kiállított teljesítési igazolást nem fogadja be.

Kérjük a tisztelt kollégákat, hogy az elszámolás rendezéséig az érintett telekre illetve a projekttal kapcsolatban ne fogadjanak el tervezési megbízást. A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja szerint amíg egy tervezőnek lezáratlan jogviszonya áll fenn, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan megbízást etikai vétség elkövetése nélkül más építész nem vállalhat.
Köszönettel:
Mészáros Péter
É 01-6328
Domober Mérnöki Iroda Kft.

mpterv@gmail.com
+36-30-4069221

A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2024-01-15 14:57:58
Utolsó módosítás időpontja: 2024-01-15 14:58:46
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, vértessomló,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 620
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47823