KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Zsalutechnológia: „Van jó ajánlatunk a jövőben gondolkodók számára…”

A rendhagyó piaci helyzetben az építőiparban is sokan – helyesen - a jövőre való felkészülés lehetőség látják. A világ legmagasabb épületeinek kivitelezéséhez csúcsminőségű zsaluzatokat biztosító, a legmodernebb zsalutechnológiát kínáló MEVA is új elemekkel frissítette kínálatát.

A 2020. érzékelhetően és számszerűen is a beruházások előkészítésének lassulását, a szerkezetépítések visszaesését hozza, a tartós piaci jelenlétben gondolkodók ebben a helyzetben is megláthatják a lehetőséget. „Meglepő lehet, de pont ebben a gazdasági helyzetben sokan érzékelhetően készülnek a jövőre, aminek része az eszközpark fejlesztése. A most megjelenő katalógusunkban minden területre kínálunk valóban nyugat-európai színvonalú zsalumegoldásokat. Vannak jó ajánlataink annak is, aki venni, és annak is, aki bérelni akar.” – hívja fel a figyelmet legújabb műszaki megoldásaikat és ajánlataikat tartalmazó kiadványukra Botta D. Mihály, a 25 éve Magyarországon működő MEVA Zsalurendszerek Zrt. ügyvezető igazgatója.

A koronavírus-járvány miatt kifejezetten összetett a helyzet: a mára elhasználódott eszközök pótlása sok cégnél tovább nem halogatható. Emellett a beruházások, az eszközpark-fejlesztések okai között a jövőben való gondolkodáson túl mint motiváció megjelenik az elmúlt évek megnövekedett kereslete, és a megoldáskeresés az évek óta jellemző munkaerőhiányra. Ugyanakkor Magyarországon a válságévek után beindult eszközbeszerzések során még csak a magyar viszonyokhoz képest modernebbet keresik, ami gyakran igen távol esik a nyugat-európai értelemben vett korszerűtől. Éppen ezért hasznos forgatni a MEVA valóban a legmodernebb megoldásokat tartalmazó új őszi katalógusát.

A legek zsaluja, az univerzális „családtag”, és a kézi zsaluk újdonságai

Az ősz újdonsága az Alufix zsalucsalád a magyar piac igényei szerinti további elemekkel való kiegészítése. A modell fő előnye, a kézi mozgatás könnyűségének megtartása mellett, a hozzá kínált új kiegészítő eszközök a különböző magasépítési projektek zsaluzását teszik a megszokott módon kézzel is könnyen végezhetővé.

A legek zsaluja, a Mammut XT, elmúlt években tapasztalt sikereinek kulcsa az átszerelés nélküli egyoldali átkötési technológia, amely új dimenziókat nyitott a 100 kN/m²-es zsaluzatok történetében. Ahol az idő fontos tényező, ott a 60 százalékkal gyorsabb zsaluzás döntő szempont lehet.

A Mammut XT előnyeit kínálja a modell univerzális és könnyed változata a StarTec XT. Míg a Mammut a legkeményebb igénybevételekre alkalmas, addig könnyített változata, a csupán teherbírásra és elvégezhető feladatokra nézve – és semmi esetre sem a minősége alapján – középkategóriás StarTec rendszer egészült ki a népszerű, egyoldali átkötés lehetőségével.

A sokoldalú StarTec más feladatok mellett így pl. társasházak lépcsőházi magjának zsaluzását is gyorsabbá, az építéshelyi logisztikát pedig egyszerűbbé teszi.

Egy lépéssel a piaci igények előtt

A Meva őszi katalógusa a kivitelezés bármely területén dolgozónak átfogó képet ad a MEVA zsalukínálatáról és akcióiról, de tervezőknek és a fenntartható építés előnyben részesítőknek is érdemes forgatniuk az anyagot.

A fenntarthatóság kérdésére a MEVA teljesen egyedi fejlesztése adott választ mintegy 20 évvel ezelőtt. Mára nagykorúságát töltő, Magyarországon is egyre népszerűbb, számtalanszor újrahasznosítható, famentes műanyag zsaluhéj minőségét és tartósságát mutatja, hogy két évtized alatt a rá vonatkozó 7 év a garanciával még senki nem élt! Aki ezt a technológiát használja, biztos lehet abban, hogy az építkezéséért egyetlen fát sem kellett kivágni. Csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriájú épületrészek az előre meghajlítható, formázható műanyag zsaluhéjjal egyszerűen és gyorsan készülnek már itthon is. Ha mindezt faanyagú zsaluval kellene megoldani, az okozna némi fejtörést a kivitelezőknek.

Az ingyenesen igényelhető katalógust tehát mindenkinek érdemes forgatni, aki frissíteni vagy modernizálni szeretné zsaluparkját.

Igénylés: info@meva.hu

A MEVA honlapján mindehhez részletes termékinformációk, szerelési útmutatók találhatók és még sok minden más, amiről az idővel lépést tartó szakembereknek tudni érdemes.

További információért keresse fel a MEVA oldalát!

www.meva.net/hu


Létrehozás időpontja: 2020-10-21 20:00:41
Utolsó módosítás időpontja: 2020-10-21 20:02:25
Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 6539
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46257